És akkor Brüsszelből lealázzák Orbánt, meg minket is…

És akkor Brüsszelből lealázzák Orbánt, meg minket is…

 Mindösszesen 2 napra volt szükség ehhez. Máris Elindult a jogállamisági eljárás Magyarországgal szemben.

 Vígadja ki magát mindenki, de gyorsan. Terüljön az örömmámor, senki sem vitte el a fiainkat Ukrajnába golyófogónak, hurrá! (Amúgy sem vitte volna, de mindegy) Aztán kezdje mindenki tapogatni a farzsebében a pénztárcáját és kezdjen el számolgatni, mert ami benne van, hamarosan márt nem lesz benne, és ami marad az is jóval kevesebbet fog érni.

Lehet, hogy a Holdról látszik a Fidesz győzelem, de az európai „szövetséges” kormányok asztalai mögül csak az látszik, hogy a minket idáig hol átverő, hol fikázó kisköpcös lehet, hogy a választóit átverte, de minket többet nem fog. Tanítsuk móresre! Szívjon! Szívjon ő is, meg szívjon az országa is!

És mi szívni fogunk, de brutálisan. Több okból.

  1. Mert az államkasszát kipucoltuk. (13. havi nyugdíjra, választási laptopra, adóvisszatérítésre krumplira, hogy bármi áron, de nyerjünk…)
  2. Mert a nemzetközi gazdasági helyzet alapból kedvezőtlen. (Folydogál épp egy háború a szomszédban)
  3. Mert az infláció az egekben.
  4. Mert nem fogunk hozzáférni az uniós felzárkóztató forrásokhoz (ahhoz a röpke 15 ezer milliárdhoz…)
  5. Mert a magyar GDP-t hordozó autóipar a nyersanyag hiány miatt amúgy is épphogy csak működik.
  6. Mert az unió kénye – kedve szerint bármit megvonhat tőlünk. (Példának okáért az agrártámogatásokat, na vajon akkor mi lesz a magyar vidékkel?)
  7. Mert egyetlen szövetségesünk sem maradt egész Európában, aki hajlandó lenne segíteni. Senki, azaz senki!

Nem sorolom tovább, pedig lenne még. Április 5-én mindegy már azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha 3-án más eredmény születik. Őszinte szívvel remélhetjük, hogy ez az ultradilettáns ellenzék, amely szerves módon hozzájárult a Fidesz győzelemhez, úgy ahogy van, egyszer s mindenkorra eltakarodik a bús p****a! Persze nem fog, valamiből meg kell élniük. Mindenesetre reménykedhettek a Fideszben (lásd Szíjártó nyilatkozat), hogy ekkora győzelem láttán, majd Brüsszelben meghátrálnak. Ilyen legitimáció mellett a Fidesz és konkrétan Orbán Viktor szövetségeseit hátba szurkáló oroszbarátságának következményeit szerették volna a magyar választókra hárítani.

Úgy tűnik nem sikerült. Brüsszel megunta a kettős játékot, Brüsszel nem felejt.

Viktorunk vagy lemegy kutyába, vagy orbitálisan megszívatják helyette és miatta az egész országot. Annyira, hogy sajnos az még a Holdról is látszani fog…

 Hangsúlyozom miatta, nem másért!!!

Tankoljatok, amennyit tudtok és vegyetek Eurót, kerül, amibe kerül.. én szóltam…