Egy szál „Hegedűs” elhúzza az Orbán nótát?

Egy szál „Hegedűs” elhúzza az Orbán nótát?

Sokan, sokat gondolkodtak azon, hogy mi tartja össze a NER-t, a Fidesz családot, mint beton szövetséget, amiből nincs kitekintés, nincs kibeszélés, igazából kilépés sincs, maximum menekülés. Épp egy ilyennek lehetünk szemtanúi. Hegedűs Zsuzsa, a miniszterelnök fajok keveredéséről szóló tusványosi eszmefuttatása kapcsán menekül. Menekül, mint a szülei 1944-45-ben. A személyes traumatikus érintettség minden bizonnyal végtelenül felkavaró számára, de döntése nagy eséllyel bizonyosan régóta érlelődik. Kicsit hasonló a helyzet, mint anno Ángyán József esetében volt. Értelmes és becsületes emberek ők, szakmájuk tekintélyei, akiket megnyertek egy feladatnak, egy ügynek és sodródtak, sodródtak tovább,beljebb és beljebb, egészen addig a pontig, amikor  már a lelkük nem bírta tovább és az addig az agy által elnyomott igazságérzet, mint kiszabadult immunitás teljes, totális szellemi védelembe kapcsolt és elkezdett kihányni magából mindent, amit addig már jó ideje, de undorral evett, evett és evett.      

Úgy biztosan nem lehet megszüntetni a gyermekéhezést, ahogy azt Hegedűs  Zsuzsa elképzeli - Kettős Mérce

Kívánom Hegedűs Zsuzsának, hogy sikerüljön kihánynia magából minden mérget, gyomorforgató bűzös, iszapos trutymót, amit a politikán keresztül idáig nyelt és próbált megemészteni.

Mivel lehetett vajon rávenni őt és a hozzá hasonlókat erre eddig? A közös nagy céllal.

Mi ez a cél? Nagyon egyszerű, kristálytisztán látszik immáron, a cél a hatalom megszerzése és bármi áron történő megtartása. Nem nemes cél, de egy hívő fideszesnek megmagyarázható.

Ugyanis mi Fideszesek nem magunk miatt vagyunk hatalmon. Dehogy. Nem önös érdekből, nem nyereségvágyból, hanem a haza megmentőiként. Mert ha nem mi vagyunk, akkor a nemzetrontó baloldal, a patás ördög bolsevik banda ragadja magához a kormányrudat és taszítja sírba a nemzetet, ahogyan tették ezt már oly sokszor. Igen, lehet, hogy a negyedik 2/3 után már valóban előrébb kéne tartanunk. Igen, valóban mostanság nem megy annyira jól az országnak és a távlati kilátások sem annyira rózsásak a rohadt Brüsszel miatt, meg az ukránok miatt, akik már átadhatnák végre az országukat az oroszoknak, hogy véget érjen ez a rezsinövelő, mindent megdrágító háború. Igen tudjuk, valóban korruptak vagyunk, (de a kommunisták még korruptabbak voltak). Mindez azonban elnézhető, mert ha nem mi vagyunk, akkor jönnek a nemzetrontók. Ergo, maradnunk kell, bármi áron, ez nem önzés, ez küldetés, hogy ők ne jöhessenek.

Még egyszer! Értse meg mindenki, ez nem önzés, nem hatalomvágy, ez küldetés és hitvallás!

Hogy mi tartja össze a NER-t? Nyilván, a vezér iránti lojalitás, a párton belüli függőségi rendszer, a közösen összeszedett vagyon, az elvesztésétől való óckodás, a családi kötődések, üzleti kapcsolatok, maga az érdek, és most már az Európai Ügyészség képével fel-felbukkanó páni félelem… A legfontosabb azonban a küldetéstudat. Maradnunk kell, ha kell korruptan is, mocskosan is, tehetségtelenül is, nehogy jöhessenek „azok”.

Nagyon sokáig lehet enni ám ezt a hazug, romlott, bűzös trutymót odabent, mire egy-egy Hegedűs Zsuzsának fel nem fordul a gyomra.

Mert ez úgy ahogyan van, hazugság. Mert a hatalom igazából a hatalomért kell nekik, nem másért, ez a szomorú, de kijózanító, meztelen igazság. Nincs itt semmilyen küldetés, csak végtelen kapzsiság! Az ember gyarló, a bolsevik is, a fideszes is...a volt bolsevik fideszes meg még inkább.