Jönni és megzsarolni nagy, gonosz EU

Jönni és megzsarolni nagy, gonosz EU

Mi is történt néhány órával később, hogy kihirdettük a háborús vészhelyzetet és kvázi áttért Magyarország a kontroll nélküli, rendeleti kormányzásra? Miniszterelnökünk kiállt és bejelentette, hogy a magyar emberek rezsicsökkentését megvédi, de bármi áron, (értsd alatta inkompetens politikai manőverezéseinek számláját kifizetteti mással). Magyarán megsarcoljuk a bankokat, nagyvállalatokat…, amelyek jobbára külföldi tulajdonban vannak.

Jobb feltételek a fogyasztók számára: Olcsóbb euróügyletek az Unió egész  területén, valamint méltányosabb valutaátszámítás | Budapesti Békéltető  Testület

Mi történik a háttérben, mi történik valójában?

Az történik, hogy Magyarország nagy bajban van. Viktor pedig elkezdett hazardírozni és belekezdett egy rendkívül kockázatos játékba. A választások előtti kiköltekezésnek, a Covidnak, a háborúnak… köszönhetően az államkassza üres. Égetően nagy szükség lenne arra a pár ezer milliárd forintra, amit az EU mind a mai napig jogállamisági helyzetünkre való tekintettel visszatart. A magyar kormány és holdudvara, az EU-s pénzekből élő vállalkozói kör szerint ez a pénz nekünk jár. Követeljük és szidjuk az EU-t, hogy diszkriminál. Közben az EU rájött, hogy a nekünk juttatott EU-s pénzek jelentős része eltűnik, nyílt korrupciót emleget, elindítja ellenünk a jogállamisági mechanizmust és azt mondja, hogy az a minimum, hogy belépünk az Európai Ügyészségbe, ami például hivatott lenne az EU-s pénzek korrupt elköltésével kapcsolatos ügyekben eljárni. Ez nyilvánvaló módon a NER számára egyenlő lenne a halálos ítélettel, bármit kitalálnak, hogy ne kelljen önként beletenni a nyakukat a hurokba.  Viszont nincs EU-s pénz. EU-s pénz nélkül pedig éhen hal a NER. Mi tehát a megoldás? Emeljük a tétet. Megzsaroljuk az EU-s tagállamok kormányait a nálunk sátrat verő cégeiken keresztül. A befolyásos, német, francia, holland… cégvezérek sírva rohannak majd országaik vezetőihez. – Adjatok pénzt a magyaroknak az EU kasszából, különben minket sarcolnak meg.

Innentől három lehetőség van.

1.Az Eu-s államok vezetői azt mondják a cégvezetőiknek, - Oldjátok meg. Ők egy dolgot tehetnek, a rájuk kivetett sarcot ráterhelik az ügyfeleikre, azaz a magyar lakosságra. Nyíiván ezt addig tehetik meg, amíg nem nyomnak rájuk a következő körben egy-egy hatósági árszabályozást a magyar kormány részéről.   

2. Bejön a zsarolás, küldik az EU-s pénzt, mindenkinek van egyéb baja egyébként is, ki akar még a 10 milliós kis magyarokkal is foglalkozni.

3.Az Eu-s államok bepöccennek, csavarnak még egyet az EU-s pénzek visszatartásán és a nálunk befektetett tökét is elkezdik kivonni, a magyar GDP jelentős részét előállító vállalataikat (lásd autó ipar) fél gőzre kapcsolják, ahol lehet elszigetelnek… és a magyar GDP-nek annyi.

Mindezek fényében kijelenthetjük, hogy, amit jelenleg tesz a magyar kormány, az egy rendkívül kockázatos lépés. 19-re lapot húznak, hogy bejöjjön a 2-es, de egyáltalán nem biztos, hogy be fog. Miközben számolnunk kell a hitelminősítők leminősítéseivel, az Euró és Dollár árfolyam elszabadulásával, következésképp az államadósság elszállásával…

Bekockáztatjuk az ország sorsát évekre. Mindezt azért, mert a NER évek óta dézsmálja az EU-s pénzt, és esze ágában sincs elszámolni…

A jó magyar nép meg szidja az EU-t meg a multikat, közben a neki szánt pénzt csapolják…