Elég az orbáni álháborúkból!

Elég az orbáni álháborúkból!

Kis túlzással állíthatjuk, hogy az épp beiktatásra került 5. Fidesz kormány legitimációját, a Fidesz pedig választási győzelmét a háborúval való riogatásnak és Orbán Viktor mindent felemésztő, tündöklő békeapostol beállításának köszönheti.

A NATO jövőjéről beszélt Orbán Viktor - Infostart.hu

kép: infostart

Legalábbis a kampányban ezt hallgattuk. Vele szemben a liberális, meggondolatlan, teszetosza… Brüsszel, a minket kihasználó amerikaiak, a védtelen, szegény oroszokat ok nélkül ingerlő NATO... mind háborút akartak, de mi ebből kimaradtunk bárki próbálkozott / próbálkozik is bármivel.

Majd a Fidesz minden eddiginél nagyobb választási győzelmet arat és a megalakuló Fidesz kormány szinte első intézkedéseinek egyikével „HÁBORÚS VÉSZHELYZETET” hirdet a "béke szigete" Magyarországon, úgy, hogy az ország hála Istennek nem áll háborúban, mitöbb az orosz narratíva szerint nincs is háború, csak „speciális katonai hadművelet”.Hadüzenet átadásra mid a mai napig nem került sor, következésképp hivatalosan Ukrajnában sincs háború. (Nyilván, látjuk, hogy a valóság sajnos más)  

Egész Európában, az egész NATO-ban, nincs még egy ország, amely háborús vészhelyzetet hirdetne. Kivéve minket, akik bármi áron ki akarunk maradni a háborúból, mi bevezetjük. Logikus ugye?  

Nem hirdet háborús vészhelyzetet a nyugatról érkező fegyverszállítmányok legfőbb átpakoló helye Lengyelország, sem az amerikai háborús felderítés és megfigyelés alapvető bázisát képező Románia, sem Németországa, ami épp nehéz fegyverzetet szállít Ukrajnának, sem Franciaország, sem egyetlen uniós tagállam, de mi, akik bármi áron de ki akarunk maradni a háborúból, mi igen.

Miért?

Ugyan mi szükség a háborús vészhelyzetre?

A kézenfekvő válasz; a riogatás miatt. Amióta Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt, ebben az országban, mi állandóan harcolunk, egyben állandóan félünk, hogy épp kivel szemben kell csatát vívnunk, kivel szemben kell védekeznünk… Harcolunk a nyugattal, Brüsszellel, Sorossal, mindig találunk valakit, valamit, aki egyes egyedül csakis ránk feni a kést, de mi felvesszük ellene a kesztyűt. Hogy nem unjuk meg, egyszerűen felfoghatatlan. MIÉRT NEM TUDUNK MÁR VÉGRE EGYSZER BÉKESSÉGBEN ÉLNI!!?   Mindig kell egy képzelt ellenség, most ez az ellenség „a háború” lesz.

Azt se felejtsük el, hogy a háborús vészhelyzet ürügyén kvázi rendeleti kormányzásra van lehetőség, a maradék, szánalmas és siralmas kis kontroll végső felszámolása mellett.

Vészhelyzetben meg lehet tiltani a sztrájkokat. Ki lehet bővíteni a felmondási tilalmat. Gyakorlatilag bármit meg lehet tenni. Tanárok, egészségügyi dolgozók, rendvédelmi dolgozók… senki ne merészeljen elégedetlenkedni! Háborús veszély van, „a haza minden előtt”, mindenki fogja vissza az egyéni igényeit, aki nem így tesz az hazaáruló!  

Nos, Kedves Barátaim, Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok! Féljetek és maradjatok csendben, ez a haza érdeke!

Háborús vészhelyzet van, nem értitek??