Fidesz ellenes hekker (ál)támadás, FÉLJETEK!

Fidesz ellenes hekker (ál)támadás, FÉLJETEK!

 

Azért az utolsó 3 napra csak összeállt a végleges kampánykommunikáció a kormányoldalon is, és szokás szerint nem változott semmit.

hekker" címke | BitcoinBázis

Féljetek! Kedves szavazók féljetek, de szavazzatok ránk, mert mi megvédünk titeket.

Annyi minden fenyegetett már minket, hogy szinte összeszámolni sem tudjuk. Ennek a 2022-es kampánynak most úgy mentünk neki (amiről a rá költött milliárdok ellenére már alig esik szó), hogy rettegnünk kell, miszerint a 3 éves óvodás kisfiúkból kislányokat, ill. megfordítva a lányokból fiúcskákat akarnak faragni a gonosz liberalista, meleg lobbi, Brüsszel, Gyurcsány, pedofil társaság. (Na jó, a pedofilt nem emlegették ilyen - olyan okokból.)  

Aztán jött a háború. Tényleg lett mitől félni. Ziccer helyzet az épp kormányon levőnek, leszámítva azt, hogy az aktuális magyar kormány külpolitikai viselkedése kvázi értelmezhetetlen, érthetetlen, mert felszámol minden utolsó szövetséges barátságot is és homlokegyenest más csinál, mint a hasonló cipőben lévő közép –kelet európai országok.

De elkezdhettünk félni MZP-től és a gonosz ellenzéktől, akik azonnal csatába küldenék Ukrajnában derék fiainkat. (Csak a tisztázás miatt, ha a NATO fegyveres ukrajnai beavatkozás mellett döntött volna, tök mindegy ki van Magyarországon kormányon, nekünk is, meg az összes többi országnak mennünk kellett volna a kölcsönös segítségnyújtási egyezmény értelmében.)

Úgy tűnik azonban, még ez a félelemfaktor is kevés. Az utolsó 3 napra megérkezett a tökéletes ellenfél. Az ismeretlen, arctalan, névtelen, - de mi azért természetesen tudjuk, hogy kik állnak mögötte, - sötétben bujkáló HEKKER! Aki megtette azt a szívességet, hogy megtámadta a Fidesz honlapját! Hallatlan! Azt a honlapot, aminek a kampányban, az ezer más szócső mellett a legkisebb a szerepe.

Ezzel most aztán végig lehet bombázni a teljes magyar lakosságot a facebookon.

A vörös rezsim vágóhídra küldi a katonáit

Megtámadtak minket, - a tudjátok kik -, fogjunk össze, zárjunk össze, szavazzatok vasárnap!

És mi ezt kajáljuk 12 éve és ennyire hü***nek néznek minket.

Az a kérdés, hogy az a 12 % bizonytalan megkajálja –e?