Győzike a csodafegyver

 

Mit nekünk ukrajnai háború, mit nekünk energiahordozó válság, mit nekünk korrupció, nemzetközi helyzet, elszálló kamatok és Euró…, amikor a 2022-es kampány híre; Győzike belépett a Fideszbe!!

Új arc erősítette a békemenetet: Gáspár Győző

kép; Nyugat

Azért ez nem semmi. Ez minimum 100 ezer roma szavazat a mélyszegénységben élő borsodi, ormánsági meg nógrádi falvakból, ahova nem tudtak vinni elég választási krumplit, vagy nem mertek, mert a Jakab Peti árgus szemekkel nézi az éppen a választásokra frissen kátyúzott bekötőutakat.

Győzike belépett a Fideszbe! Jót poénkodik ezen az egész ország, és hát oldani kell a feszültséget itt a véghajrában, de azért ez valljuk be végtelenül siralmas. Megszoktuk, hogy a magyar celeb világ „sz*p, nyal, gombot varr” –tisztelet a kivételnek – csak, hogy rivaldafénybe, vagy képernyőre, vagy valami kis pénzhez jusson, de azért ez már tényleg a mélypont. Vagy nagyon nagy a szegénység, vagy tényleg bajban lehet ez a jobb napokat látott szegény ember…

Siralmas, mert a hajdan volt, fiatal, értelmiségi FIDESZ végérvényesen eljutott oda, hogy mára nem más, mint egy KOCSMAPÁRT.

Igen, az, KOCSMAPÁRT!

És bár a választások jelentős része a kocsmákban dől el, de az a morális lejtő, amin a narancsos párt lejjebb és lejjebb került a hatalom gátlástalan birtoklásának mindent, azaz mindent alárendelve, az elmúlt 12 évben, egyszerűen hajmeresztő. Hajmeresztő, nekünk kiábrándult jobbosoknak, akik még hiszünk az értékekben és nem vagyunk hajlandóak mindenkit utálni, aki nem fideszes, mert nem vagyunk hajlandók egyszerűen gyűlölködni, de hajmeresztő minden jóérzésű embernek.    

És bár meggyőződésem, hogy ez a belépés későn jött, mert mire híre megy az internet nélküli, nyomorgó kis falvakban, addigra lemegy a választás, mégis jól mutatja azt, hogy itt bizony teljes pályás letámadás zajlik Fidesz oldalról. Nincs eszköz, amit be ne vetnének!

Már csak egy kérdés maradt, mindez szavazatokat hoz vagy visz, more!?